Μπέρτες Κουρέματος

Μοναδικές μπέρτες κουρέματος για απαιτητικά κομμωτήρια, κουρεία και barber shops! 100% χειροποίητες μπέρτες, ράβονται ειδικά για κάθε πελάτη στο εργαστήριό μας με κεντημένο το λογότυπό σας.

Όλες οι μπέρτες μας είναι διαθέσιμες σε μεγάλες διαστάσεις (και κατόπιν συνεννόησης σε όποιες διαστάσεις επιθυμείτε) και πολλά χρώματα. Είναι 85% αδιάβροχες, δεν υπάρχει στατικός ηλεκτρισμός ώστε να γλιστράνε οι τρίχες και δεν ξεβάφουν με το ντεκαπάζ!

Μπέρτα Κουρέματος Classic

Μπέρτα κουρέματος με άριστη κάλυψη σώματος. Διατίθεται με όποιο κούμπωμα θέλετε (λάστιχο ειδικής κατασκευής, χρατς, κουμπί).

Μπέρτα Κουρέματος New

Μπέρτα κουρεματος πελάτη ιδανική για μακριά μαλλιά. Δεν υπάρχει το άνοιγμα της κλασικής μπέρτας από πίσω. Άριστη κάλυψη σώματος.

Μπέρτα Κουρέματος Barber

Μπέρτα κουρέματος με άριστη κάλυψη σώματος. Διατίθεται με όποιο κούμπωμα θέλετε (λάστιχο ειδικής κατασκευής, χρατς, κουμπί).

Συχνές ερωτήσεις για τις μπέρτες μας

Κολλάνε οι τρίχες στην μπέρτα;

Όταν το ύφασμα είναι σταθερό και λείο, ο μόνος λόγος για να κολλάνε οι τρίχες στην μπέρτα, είναι το φαινόμενο του στατικού ηλεκτρισμού. Οι νέες μας μπέρτες ,είναι κατασκευασμένες από ύφασμα που έχει υποστεί μόνιμη αντιστατική επεξεργασία με αποτέλεσμα να γλιστράνε οι τρίχες.

Οι μπέρτες σας , καλύπτουν επαρκώς τον πελάτη;

Οι συνηθισμένες μπέρτες κουρέματος έχουν διάσταση 1.20 Χ 1.50 ενώ οι μπέρτες του οίκου μας έχουν διάσταση 1.50 Χ 1.80 . Η κάλυψη είναι άριστη και στην πίσω πλευρά της καρέκλας, ώστε αν ο πελάτης σας την ώρα που κουρεύετε, κάνει κίνηση προς τα εμπρός και έπειτα επανέλθει στην αρχική του θέση, το ύφασμα είναι επαρκές για να συνεχίσει να καλύπτει την καρέκλα. Σε άλλη περίπτωση, εάν το ύφασμα δεν είναι επαρκές, τότε σφηνώνεται ανάμεσα στην πλάτη του πελάτη και στην πλάτη της καρέκλας.

Ζεσταίνεται ο πελάτης με τις μπέρτες σας;

Οι νέες μας μπέρτες, είναι κατασκευασμένες από λεπτό-υδρόφοβο ύφασμα το οποίο έχει πόρους (αναπνέει) και δεν ζεσταίνεται ο πελάτης σας.

Το ύφασμα είναι αδιάβροχο;

Οι νέες μας μπέρτες, είναι κατασκευασμένες από λεπτό-υδρόφοβο ύφασμα το οποίο δεν απορροφά εύκολα τα νερό . Οι μπέρτες δεν πρέπει να είναι 100 % αδιάβροχες γιατί τότε το ύφασμα δεν θα είχε πόρους (δεν θα ανέπνεε) και θα ζέσταινε τον πελάτη.

Αν πέσει ντεκαπάζ επάνω στις μπέρτες (είτε κατά λάθος, είτε γιατί τις χρησιμοποίησα για τεχνικές εργασίες), το ύφασμα θα ξεβάψει;

Οι μπέρτες μας είναι κατασκευασμένες από ύφασμα το οποίο είναι 100% ανθεκτικό στο ντεκαπάζ. Όσο δυνατό και να είναι το ντεκαπάζ, όσο καιρό και να σταθεί στο ύφασμα, με ένα ελαφρύ πλύσιμο το ύφασμα επανέρχεται στην αρχική του μορφή.

Υπάρχει μπέρτα που να μην με ενοχλεί όταν κουρεύω τα μακριά μαλλιά;

Η μπέρτα κουρέματος New είναι σχεδιασμένη και ραμμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να κουρεύετε άνετα τα μακριά μαλλιά σε μία flat επιφάνεια.

Το ύφασμα από το οποίο κατασκευάζονται οι μπέρτες σας, έχει κάποιου είδους πιστοποιητικό;

Οι μπέρτες μας είναι κατασκευασμένες από ύφασμα το οποίο έχει την πιστοποίηση CONFIDENCE IN TEXTILES. Η πιστοποίηση αυτή κατοχυρώνει πως στο ύφασμα δεν χρησιμοποιήθηκαν καρκινογόνες ουσίες. Επιπλέον σε όλα μας τα υφάσματα διενεργούνται δοκιμές βασισμένες σε διεθνή πρότυπα iso από ανεξάρτητο εργαστήριο, ώστε να πιστοποιηθεί πως το ύφασμα:

  1. Δεν θα ξεβάψει το χρώμα του υφάσματος αν βραχεί και έρθει σε επαφή με τα ρούχα του πελάτη (ELOT EN ISO 105-E01:2013)
  2. Δεν θα ξεβάψει το χρώμα του υφάσματος αν υποστεί τριβή (υγρά ή ξηρή) (ISO 105-Χ12:2001)
  3. Δεν θα σκιστεί εύκολα και δεν θα υπάρξει ολίσθηση ραφής, παρά μόνο υπό την παρουσία ισχυρής δύναμης (>20 Kg).
    Για το test ορίζεται ένα αυστηρό όριο ανεκτικότητας στα 3 mm (ISO 13936-1:2004)
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πιστοποιητικά, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ενότητα πιστοποιητικά.